Kõikide kodukokkade rõõmuks on Valio Atleet juustusarja lisandunud nüüd ka riivjuustud. Spetsiaalselt küpsetistele ja pastale mõeldud riivjuustude väljatöötamisel oli abiks Eesti Peakokkade Ühenduse liige Koit Uustalu, kes oma professionaalse kogemusega hindas, milline võiks olla toote konsistents ning maitseomadused. Atleet riivjuust küpsetistele on ideaalne kaaslane pirukate ja ahjuroogade koostises. Eriti hästi sobib see ka soojade ahjusaiade valmistamiseks, mida paljud meist oma lapsepõlve lemmik hommikusöögina mäletavad. Pakendi tagaküljelt leiad retseptisoovituse Koit Uustalu poolt. Head kokkamist!
Juust (PIIM, juuretis, sool, tardaine kaltsiumkloriid, säilitusaine natamütsiin), paakumisvastane aine tselluloos.