Troopika

Valio PROfeel troopiline proteiinijogurtijook kollageeniga 275g 520 g
želatiini lehte 2
Alma vahukoor 35% 200ml 50 ml
valget šokolaadi 100 g
kookosõli 2 spl
Alma vahukoor 35% 200ml 150 ml
piimašokolaadi 100 g
kookosõli 1 spl
sarapuupähkleid (purustatud ja röstitud) 1 spl

Приготовление

Paisuta külmas vees želatiinilehed. Seejärel sulata kastrulis valge šokolaad ja kookosõli. Lisa see proteiinijogurti hulka.
Järgmisena soojenda potis 50 g vahukoort ja želatiinilehed, kuni želatiin on täielikult lahustunud. Lisa see jogurti hulka.
Kõige viimasena vahusta 150 g vahukoort kohevaks vahuks ja lisa see jogurtikreemi hulka.

Šokolaadiglasuuri jaoks sulata kastrulis šokolaad ja kookosõli ning lisa juurde purustatud sarapuupähklid.

 

Valmistamisele kulub ligikaudu 20 minutit. Võib serveerida kookospähkli sees või seal, kus hing ihkab.

 

Retsepti autor: Kristian Neemela