Ahjuõunad mandlikrõbediku ja kodujuustu crème brûlée kreemiga

õuna 3

Õunatäidis

Alma Eesti või 82% 40 g
mandlijahu 45 g
kaerahelbeid 20 g
mandlilaaste 15 g

Crème brûlée kodujuustukreem

Alma kodujuust crème brulée 200 g
Alma maitsestamata kreeka jogurt 100 g
rafineerimata roosuhkrut 3 tl

Приготовление

Pane ahi 200 kraadi juurde eelsoojenema.

 

Poolita õunad ja uurista südamik seest välja, nii, et jääks seest kausikujuline.

 

Õuna täidise jaoks sega omavahel või, mandlijahu, karehahelbed ja mandlilaastud.

 

Pane ahju ja küpseta 25-30 min

 

Samal ajal kui õunad küpsevad valmista ette kreem. Püreesta saumikseriga kodujuust kreemiks, lisa kreeka jogurt ja suhkur, püreesta veelkord korralikult läbi.

 

Kui õunad on veidi jahtunud aga veel soojad on nad kõige paremad. Lisa õuntele serveerimisel creme brülee kodujuustu kreemi ja naudi, lihtsaid ja puhtaid maitseid!

 

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/