Kreemjas struudel singi ja juustuga

6 portsjonit

Valio Atleet riivjuustu pastale 150 g
Valio Viola sulatatud juustu murulaugu ja koduaiaürtidega 1 pakk
suitsusinki 250 g
lehttainast 300 g
muna 1
Alma hapukoort 20% 200 g
mädarõigast 1 spl
murulauku
soola

Valmistamine

Jaga tainas kaheks osaks. Mõlemad osad tuleb rullida võimalikult õhukeseks.
 
Laota tainas tööpinnale ja määri peale õhuke kiht sulatatud juustu. Aseta selle peale teine ​​kiht tainast ning määri ka see sulatatud juustuga kokku ning puista peale riivitud Atleet juustu küpsetistele. Laota juustule peale singiviilud.

Rulli tainas kokku ja tõsta ahjuplaadile, mis on eelnevalt küpsetuspaberiga kaetud. Klopi muna lahti ning määri see struudli peale. Puista peale ülejäänud juust.
 
Küpseta struudlit 30-35 min 190 kraadi juures.
 
Sel ajal, kui struudel küpseb, valmista kaste. Sega hapukoor mädarõika ja hakitud murulauguga, lisa maitse järgi soola.
 
Serveeri struudlit soojana koos kreemja mädarõikakastmega.

Valmistamisele kulub 30 minutit + aeg ahjus.