Vegan sidrunikook

Vegan sidrunikook

Vegan sidrunikook

See mahlakas sidrunikook viib su mõtetes Sitsiilia päikese alla. Taignasse on segatud paras kogus oliiviõli, mis annab peene maitsenüansi. Kergesti valmiv tainas ei vaja vahustamist, kõik koostisained segatakse samas kausi kiiresti kokku.

8 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad8 portsjonit

2 ½ dl
nisujahu
2 dl
suhkrut
1 dl
mandlipulbrit
2 tl
küpsetuspulbrit
1 näputäis
soola
200 g
1 dl
oliiviõli
½ dl
1 tk
sidruni mahl ja riivitud koor

kaunistamiseks

tuhksuhkrut

Valmistamine

  1. Sega kuivained kausis. Lisa ülejäänud niisked koostisained ja sega tainas kokku.
  2. Kalla küpsetuspaberiga vooderdatud leivavormi (25 cm).
  3. Küpseta ahju keskmisel riiulil 175 kraadi juures u 40 minutit.
  4. Puista enne serveerimist koogi pinnale tuhksuhkrut.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.