Täidetud suvikõrvits tzatziki kastmega

Täidetud suvikõrvits tzatziki kastmega

Täidetud suvikõrvits tzatziki kastmega

Täidetud suvikõrvits tzatziki kastmega

2 portsjonit
30 min
11 rating

Koostisosad2 portsjonit

4 tk
väikest suvikõrvitsat
75 g
100 g
purustatud tomatit
100 g
marineeritud artišokk
2 tk
küüslauku
200 g
½ tk
kurki
soola
pipart
suhkrut

Valmistamine

  1. Pese ja riivi kurk, maitsesta soolaga ning lase natuke tõmmata. Sõelu üleliigne vedelik välja.
  2. Sega kurk maitsestamata jogurti ja purustatud küüslauguga. Lisa sool ja pipar. Aseta külmikusse ootele.
  3. Pese suvikõrvitsad ning lõika need pikkupidi pooleks.
  4. Uurista kõrvitsad seest tühjaks. Sisu kasutame täidiseks!
  5. Lõika sisu väiksemateks kuubikuteks, prae neid pannil koos purustatud küüslaugu, soola ja pipraga 1-2 minutit.
  6. Lisa purustatud tomat ja väiksemaks lõigatud artišokid. Lisa ka natuke suhkurt, kuna purustatud tomat on happeline. Kuumuta hetkeks, keera tuli alt.
  7. Sega täidise sisse riivjuust.
  8. Soojenda ahi 170kraadini.
  9. Täida suvikõrvitsad seguga ning küpseta ahjus u 15 minutit.
  10. Naudi soojalt koos kastmega.
  11. Retsepti autor: Katre Ojarand

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.