Tooted
Ettevõttest
Retseptid
Kampaaniad
Hea teada
Uudised
Karjäär Valios
Kontakt
Eksport
Eesti keeles
Tooted
Piimad
Jogurtid
Pudingud
Keefirid
Hapukoored
Koored
Kohupiimad
Dipikastmed
Kodujuustud
Juustud
Võid
Taimsed tooted
Piimasnäkid
Pähklikreemid
Beebitoit
Foodservice
Laktoosivabad tooted
Uued tooted
Ettevõttest
Valio Eesti tutvustus
Retseptid
Kampaaniad
Hea teada
Uudised
Karjäär Valios
Kontakt
Valio Eesti AS Laeva Meierei
Valio Eesti AS Võru Juustutööstus
Eksport
Eesti keeles
Global
Täidetud suvikõrvits tzatziki kastmega
Täidetud suvikõrvits tzatziki kastmega
Täidetud suvikõrvits tzatziki kastmega
Teave
Koostisosad
Valmistamine
2
portsjonit
30
min
1
1 rating
Koostisosad
2 portsjonit
4
tk
väikest suvikõrvitsat
75
g
Valio Oddlygood Veggie riivitud, e150 g
100
g
purustatud tomatit
100
g
marineeritud artišokk
2
tk
küüslauku
200
g
Alma maitsestamata kreeka jogurt 370g
½
tk
kurki
soola
pipart
suhkrut
Valmistamine
Pese ja riivi kurk, maitsesta soolaga ning lase natuke tõmmata. Sõelu üleliigne vedelik välja.
Sega kurk maitsestamata jogurti ja purustatud küüslauguga. Lisa sool ja pipar. Aseta külmikusse ootele.
Pese suvikõrvitsad ning lõika need pikkupidi pooleks.
Uurista kõrvitsad seest tühjaks. Sisu kasutame täidiseks!
Lõika sisu väiksemateks kuubikuteks, prae neid pannil koos purustatud küüslaugu, soola ja pipraga 1-2 minutit.
Lisa purustatud tomat ja väiksemaks lõigatud artišokid. Lisa ka natuke suhkurt, kuna purustatud tomat on happeline. Kuumuta hetkeks, keera tuli alt.
Sega täidise sisse riivjuust.
Soojenda ahi 170kraadini.
Täida suvikõrvitsad seguga ning küpseta ahjus u 15 minutit.
Naudi soojalt koos kastmega.
Retsepti autor: Katre Ojarand
Printida
Jaga retsepti
Jaga
Edukaks kokkamiseks
Valio Oddlygood Veggie riivitud 150g
Alma maitsestamata kreeka jogurt 370g
Leia rohkem?
Leia rohkem retsepte.
Mine otsingusse