Taco ahjuvorm juustuga

Taco ahjuvorm juustuga

Taco ahjuvorm juustuga

Taco ahjuvorm juustuga

Naudi tortilla krõpsude või riisiga! Vürtsikama maitse jaoks lisa sobivas koguses tšillipulbrit.

4 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

300 g
Veisehakkliha
10 viilu
100 g
1 tk
Punane paprika
400 g
Punaseid ube
2 spl
Tomatipastat
460 g
Salsat (nt Santa Maria)
1 tk
Valge sibul
3 tk
Küüslauguküünt
1 tl
Tšillipulbrit
1 tl
Pune
1 näputäis
Soola ja pipart

Serveerimiseks

1 tk
Tomat
Rooma salat
Tortilla krõpse või keedetud riisi

Valmistamine

  1. 1. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil õli ning prae sibulat keskmisel kuumusel
  2. 2. Lisa panni hakkliha ning küpseta kõrgemal kuumusel läbi (umbes 5-6 min). Maitsesta soola ja pipraga.
  3. 3. Tükelda paprika väikesteks kuubikuteks, lisa panni ja prae 4-5 min.
  4. 4.Loputa oad ja lisa panni. Seejärel lisa panni ka tomatipasta, jahvatatud vürtsköömned, tšillipulber ja pune ning sega kõik läbi. Keera pannil kuumus madalamaks ja prae veel umbes 2 min. Maitsesta vajadusel veel soolaga.
  5. 5. Tõsta pann kõrvale ja seejärel lisa sinna riivjuust ning salsa ja sega läbi.
  6. 6. Tõsta segu ahjuvormi (nt 20x30 cm suurune vorm) ja kata pealt juustuviiludega.
  7. 7. Küpseta 180 kraadi juures 20 min, kuni juust on pealt sulanud.
  8. 8. Lase jahtuda ja serveeri tükeldatud tomati, rooma salati, hapukoore ning tortilla krõpsude või keedetud riisiga.
  9. Retsepti autor: Helen Nurmsoo

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.