Šokolaadi-pannkoogi tort

Šokolaadi-pannkoogi tort

Šokolaadi-pannkoogi tort

Šokolaadi-pannkoogi tort

Pannkoogid on hitt! Olgu selleks siis suured või väikesed, maitsevad nad alati kõigile. See, super maitsev šokolaadipannkoogi tort ei paku elamust ainult maitsemeeltele. Ohh ei! Suured VAU-d saadavad Teid terve lahtilõikamise aja, sest põnevat silmailu pakub iga tükike. Peale lahti lõikamist, on vaikus, kuulda ainult maitsemeelte mõmin.

4 portsjonit
7 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

tainas

320 g
nisujahu
¼ tl
soola
50 g
võid
5 tk
muna
570 ml
50 g
magustamata kakaod
70 g
rafineerimata roosuhkrut

täidis

600 g
400 ml
100 g
rafineerimata roosuhkrut
200 g
värskeid maasikaid

Valmistamine

  1. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks, hakka seejärel lisama järkjärgult piima. Sega omavahel jahu, kakao ja sool. Hakka munavahu segule lisama järk järgult kuivainete segu, samal ajal segades. Kõige lõpus lisa sulatatud või ja sega veelkord läbi.
  2. Küpseta pannkoogid 4-5 tk suuremat ja ülejäänud väiksemaid. Suuremad on vajalikud, et kataksid koogi vormi ääred ja ulatuksid ilusti üle selle, et hiljem tort kokku panna.
  3. Vahusta täidise jaoks vahukoor suhkruga ja lisa juurde kohupiim, vahusta veelkord. Tükelda maasikaid väiksemateks viiludeks.
  4. Võta 18 cm koogivorm, kata selle ääred ja põhi pannkookidega, aseta põhja üks kiht täidist. Nüüd kata ülejäänud, väiksemad pannkoogid täidisega ja keera rulli, aseta rullitud pannkoogid vormi, nii, et jääks 1 kiht.
  5. Pane ühe kihi peale tükeldatud maasikad ja ülejäänud täidis. Võid teha ka kaks kihti, sealjuures jälgi, et tordi ääred kataksid hiljem tordi ilusti ka ära. Kui täidis otsas, keerad üle koogivormi ääre olnud pannkoogid täidise peale keskele kokku.
  6. Pane sobiv kaas või toidukile tordile külmkapis peale, et ääred kuivaks ei muutuks. Hoia enne söömist ca 6 tundi külmkapis, parem on eelneval õhtul valmis teha ja järgmisel päeval maiustada.
  7. Enne serveerimist pane tordile peale erinevaid marju.
  8. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.