Seenesupp muskaatpähkliga

Seenesupp muskaatpähkliga

Seenesupp muskaatpähkliga

Seenesupp muskaatpähkliga

Seenepüreesupp, millele annab maitset Valio kukeseenemaitseline sulatatud juust on imehea kõhutäide. Riivitud muskaatpähkel annab supile hoopis uue mõõtme, mida maitsemeeled nautida saavad.

2 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad2 portsjonit

1
aedvilja puljongikuubik
¾ ml
vett
150 g
1 tk
varsselleri vart
2 tk
suuremat kartulit
2 spl
1
sibul
muskaatpähklit

Valmistamine

  1. Keeda vesi ja pane selle sisse puljonikuubik lahustuma. Lõika kõikidest koostisosadest väiksed kuubikud, va muskaatpähkel.
  2. Võta suurem pott, pane selle põhja või ja köögiviljad.
  3. Pruunista koostisosad kergelt läbi.
  4. Vala peale puljong ja keeda niikaua kuniks kartuli kuubikud on pehmed. Võta pott tulelt.
  5. Püreesta blenderis või saumikseriga supp hoolikalt läbi.
  6. Aseta supp uuesti pliidile ja lisa Valio kukeseenemaitseline-ürtidega sulatautd juust.
  7. Sega läbi ja riivi peale veidi muskaatpähklit.
  8. Lase madalal kuumusel niikaua podiseda, samal ajal segades kuniks sulatatud juust on on supi mõnusalt kreemjaks muutnud.
  9. Serveerimisel võid lisada kõrvitsaseemneid.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.