Valmista avokaadotamp. Selleks tükelda piparmünt hästi peenelt, aseta see kaussi. Puhasta kaks avokaadot, lisa poole laimi mahl, natuke soola ja pipart.
Tambi kõik mõnusaks püreeks.
Pane pann tulele. Valmista ette tortillapõhjad. Selleks võta ette üks tortilla, määri sinna natuke majoneesi. Aseta juustuviilud, pudista mais, spinat ja meelepäraselt palju jalapenosid vahele nii, et kogu tortilla oleks kaetud.
Seejärel jälle juustuviilud ning peale pane majoneesiga määritud tortilla.
Keera pannil kuumus kõige madalama peale ning küpseta quesadillat, kuni näed et juust hakkab sulama ning põhi on kergelt kuldseks tõmmanud.
Keera ettevaatlikult ümber ning tee teise poolega sama. Selleks kulub paar minutit. Korda järelejäänud kahe tortillaga sama.
Kui tunned, et quesadilla on valmis saanud, tõsta see pannilt lõikelauale ning lõika kuueks sektoriks. Naudi kohe koos avokaadotambiga!