Burks

burgerikukkel 1 tk
idusid 1 peotäis
redist 2-3
oa-peedikotletid 2 tk
kurk 1 tk
jääsalati leht 1
Alma Eesti DIP! soolakurgi-küüslaugu 2 spl
Atleet Eesti viilujuust 4 viilu

Valmistamine

Soojenda pannil või taldrikul oa-peedi kotletid, aseta neile mõlemale peale 2 viilu Atleet Eesti juustu. Burgeri kuklid rösti rösteris. Aseta röstitud kukli põhja peale 1 oa-peedikotlet juustuga, sinna peale pane jääsalat, rebi sellest väiksemad tükid. Määri see omakorda kahe spl Alma Eesti DIP! kastmega.

Pane teine kotlet juustuga sinna peale, säti peale idud ja kurgiviilud ning pane burgerile mütsike peale (teine pool burgeri kuklist). Ja nüüd lase hea maitsta. Mõnusalt krõmpsuv ja värskusest pakatav amps!

Joogisoovitus: Mõnusalt tiheda mulliga limps.

 

Retsepti autor: Marjaana Vaher