"Linnupesad" kohupiima-sulajuustu kreemiga

"Linnupesad" kohupiima-sulajuustu kreemiga

"Linnupesad" kohupiima-sulajuustu kreemiga

"Linnupesad" kohupiima-sulajuustu kreemiga

Lihavõtete eel on need maitsvad "linnupesad" imehästi pühadelauale sobivad suupisted. Nendest saab tõenäoliselt kõikide laste hitt-magustoit!

8 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad8 portsjonit

Pesad

150 g
tumedat šokolaadi (sulatatud)
150 g
soolakõrsikuid

Kreem

200 g
6 spl
2 spl
suhkrut

Kaunistuseks

šokolaadimune

Valmistamine

  1. Pesade valmistamiseks murra kõrsikud tükkideks ja sega sulatatud šokolaadiga.
  2. Saadud massist vormi muffini vormide sisse korvikesed ehk "pesad" ja aseta 45 minutiks külmkappi.
  3. Kreemi jaoks mikserda kokku kohupiim, suhkur ja toasoe sulajuust.
  4. Võta korvikesed muffinivormist välja, täida kreemiga ja kaunista meelepäraselt ning serveeri.
  5. Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad http://maitsevseiklus.blogspot.fi

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.