Selle pehme ja sügisese kõrvitsa-kaneelisaia sisse peidsin šokolaadiglasuuriga vanillikohukesed, mis nii mõnusasti saia embusesse sulasid ja mahlase saia veelgi maitsvamaks muutsid. Seda küpsetist soovitan tungivalt just ahjusoojana nautida, just nii tuleb selle võlu kõige paremini välja.
450 g | Nisujahu |
1 pakk | Kuivpärmi (11g) |
½ tl | Soola |
60 g | Suhkrut |
1 tl | Jahvatatud kardemoni |
1 tl | Kaneeli |
100 ml | |
50 ml | Vett |
100 g | |
150 g | Muskaatkõrvitsapüreed* |
Täidis | |
---|---|
100 g | |
250 g | Muskaatkõrvitsapüreed* |
50 g | Suhkrut |
1 spl | Kaneeli |
1 tl | Kardemoni |
5 tk | |
Katmiseks | |
50 g | Valget šokolaadi |
Leia rohkem retsepte.