Kohupiima struudel kirsiküllusega

Kohupiima struudel kirsiküllusega

Kohupiima struudel kirsiküllusega

Kohupiima struudel kirsiküllusega

Mis oleks parem, kui lihtsa vaevaga tehtud imeline magustoit, mida saad nautida kogu perega või miks mitte kasvõi üksinda! Mahlane vanilli kohupiim ja kirsid on ideaalne maitsekombinatsioon, mis on küll meelepärane kõigile!

10 portsjonit
1 h
22 ratings

Koostisosad10 portsjonit

500 g
pärmi-lehttaigent
200 g
150 g
40 g
suhkrut
2 tk
muna
100 g
kirsse
½ spl
kartulitärklist

Valmistamine

  1. Võta sügavkülmast pärmi-lehttaigen ja lase sellel toatemperatuuril sulada. Sega kohupiimad. Klopi lahti muna suhkruga ja vala kohupiima seguga kokku ning sega ühtlaseks.
  2. Pane ahi eelsoojenema 190-200 kraadi peale.
  3. Kui taigen on üles sulanud rulli teda jahusel pinnal veidi õhemaks. Nipp on muidugi asetada tainas kohe küpsetuspaberi peale, sellisel juhul saab ta kiirelt ja mugavalt küpsetusplaadile libistada.
  4. Laota taigna keskmisele osale kohupiima segu piklikult ja sinna peale kirsid, mis on kartulijahuga läbi segatud. Kui soovid, rulli lihtsalt kokku aga kui teha servadesse sälgud, võid ka taignaribad risti-rästi üle kohupiima ja kirsside tõsta. Määri pealt munaga.
  5. Lase ahjus küpseda umbes 20 min või kuniks struudel on pealt kuldpruun. Lase veidi jahtuda ja maiusta külma piimaga.
  6. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.