See kirsikook sulajuustutäidisega on tõeline restorani vääriline magustoit. Kui soovid oma külalisi tõeliste maitsenaudingutega üllatada, siis oled jõudnud just õige retseptini. Kuigi valmistamine võtab aega, siis lõpptulemus on seda väärt!
Karamell | |
---|---|
100 g | |
150 g | |
300 g | suhkrut |
40 g | cointreaud |
Sulajuustukook | |
2 tk | banaani |
200 g | |
50 g | Cointreau likööri |
7 g | zelatiini |
35 g | külma vett |
240 g | |
30 g | suhkrut |
5 g | vaniljesuhkrut |
Kirsikreem | |
300 g | külmutatud kirsse |
100 g | vett |
50 g | suhkrut |
4 g | agar-agarit |
Valge šokolaadiglasuur | |
400 g | valget šokolaadi |
4 spl | kookoseõli |
Leia rohkem retsepte.