Kirju koer

Kirju koer

Kirju koer

Klassikaline magustoit, millega ei saa mööda panna - kirju koer. Selle kirju koera teeb aga ekstra eriliseks siidine Alma šokolaadi-metsapähkli puding, mida on raske juba kokkamise ajal mitte ära süüa.

4 portsjonit
6 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

165 g
marmelaadikomme
50 g
kuivatatud jõhvikaid
200 g
digestive küpsiseid (magustamata)
85 g
100 g
võid
3 spl
tumedat, magustamata kakaod

Valmistamine

  1. Tükelda küpsised noaga väiksemateks tükkideks, pane suuremasse kaussi, kus on hiljem komponente mugav segada.
  2. Sulata või ja tõsta kõrvale veidi jahtuma.
  3. Tükelda marmelaadi kommid ja ka jõhvikad väiksemateks tükkideks, lisa küpsistele. Sega läbi.
  4. Lisa või, sega veelkord läbi ning seejärel lisa kakao ja puding.
  5. Kuna puding ja marmelaadikommid ise on väga magusad, siis eraldi suhkrut siin lisatud ei ole. Sega läbi.
  6. Võta tugevam toidukile või foolium, et küpsise tükid neisse auku ei teeks, võid panna kahekordselt.
  7. Aseta mass kilele/fooliumile ja rulli seejärel peenemaks, justkui vorstiks aga kommivorst on ju väga hea, eks ;)
  8. Nüüd pane külmkappi ootele, see on vist selle maiustuse juures kõige raskem osa, ootamine.
  9. Lase mõned tunnid seista ja lõika siis suupärased tükid. Kaob nagu niuhti taldrikutelt!
  10. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.