Kreemjas ja šokolaadine tort, mis püüab esmalt pilku oma eriti ilusa kihilise välimuse tõttu. Pudingutordi põhjas tunned nii mõnusaid krõmpsuvaid metspähklitükke.
põhi | |
---|---|
65 g | |
175 g | heledaid võiküpsiseid |
40 g | röstitud metspähkleid |
tume kiht | |
100 g | tumedat šokolaadi |
150 g | |
100 ml | |
100 g | |
2 ½ tk | želatiinilehte |
keskmine kiht | |
120 g | valget šokolaadi |
150 g | |
80 ml | |
100 g | |
3 tk | želatiinilehte |
hele kiht | |
80 g | valget šokolaadi |
150 g | |
60 ml | |
50 g | |
2 tk | želatiinilehte |
kaunistamiseks | |
30 g | tumedat šokolaadi |
1 peotäis | röstitud metspähkleid |
Leia rohkem retsepte.