Tooted
Ettevõttest
Retseptid
Hea teada
Uudised
Karjäär Valios
Kontakt
Eksport
Eesti keeles
Tooted
Piimad
Jogurtid
Pudingud
Keefirid
Hapukoored
Koored
Kohupiimad
Dipikastmed
Kodujuustud
Juustud
Võid
Taimsed tooted
Piimasnäkid
Pähklikreemid
Beebitoit
Foodservice
Laktoosivabad tooted
Uued tooted
Ettevõttest
Valio Eesti tutvustus
Retseptid
Hea teada
Uudised
Karjäär Valios
Kontakt
Valio Eesti AS Laeva Meierei
Valio Eesti AS Võru Juustutööstus
Eksport
Eesti keeles
Global
Kartuli-porru püreesupp
Kartuli-porru püreesupp
Kartuli-porru püreesupp
Teave
Koostisosad
Valmistamine
4
portsjonit
45
min
0
0 ratings
Koostisosad
4 portsjonit
1
spl
Valio meiereivõi 82% soolata 500g
5
viilu
Toorsuitsu peekonit
3
šarlottsibulat
3
Porrut
4
Keskmist kartulit
1 ¼
l
Köögivilja puljongit
50
ml
Valget veini
150
g
Valio Viola sulatatud juust 185g
soola, pipart
Valmistamine
Sulata potis või ja kuumuta selles kuubikuteks lõigatud peekonit ja sibulat seni, kuni need on muutunud kuldpruuniks.
Lisa hulka kuubikuteks lõigatud porru ja kartul ning jätka pidevalt segades kuumutamist.
Mõne minuti pärast vala peale valge vein ja puljong.
Lase supil keema tõusta ning keeda tasasel tulel umbes 20 minutit.
Eemalda supp tulelt ning püreesta see saumikseriga.
Printida
Jaga retsepti
Jaga
Edukaks kokkamiseks
Valio meiereivõi 82% soolata 500g
Valio Viola sulatatud juust 185g 185 g
Leia rohkem?
Leia rohkem retsepte.
Mine otsingusse