Kartuli-porru püreesupp

Kartuli-porru püreesupp

Kartuli-porru püreesupp

Kartuli-porru püreesupp

4 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

1 spl
5 viilu
Toorsuitsu peekonit
3
šarlottsibulat
3
Porrut
4
Keskmist kartulit
1 ¼ l
Köögivilja puljongit
50 ml
Valget veini
150 g
soola, pipart

Valmistamine

  1. Sulata potis või ja kuumuta selles kuubikuteks lõigatud peekonit ja sibulat seni, kuni need on muutunud kuldpruuniks.
  2. Lisa hulka kuubikuteks lõigatud porru ja kartul ning jätka pidevalt segades kuumutamist.
  3. Mõne minuti pärast vala peale valge vein ja puljong.
  4. Lase supil keema tõusta ning keeda tasasel tulel umbes 20 minutit.
  5. Eemalda supp tulelt ning püreesta see saumikseriga.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.