Karri-ingveri kanavardad

Karri-ingveri kanavardad

Karri-ingveri kanavardad

Karri-ingveri kanavardad

Kiirelt valmiv, mõnusa aasiapärase maitse nüansiga, suurepärase mahlasuse ja pehmusega - kuid need imelihtsalt valmivad kanavardad võluvad just tänu meie oma eestimaisele keefirile!

4 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

400 g
kana sisefilee ribasid
½ tl
soola
1 tl
karrit
½ tl
chillipulbrit
200 ml
25 g
kooritud värsket ingverit

Valmistamine

  1. Tükelda ingver väiksemateks tükkideks ning lisa kõik ülejäänud retseptis olevad komponendid va. kana ja sega omavahel ühtlaseks.
  2. Nüüd lisa sinna kana viilud ja sega läbi nii, et kana oleks marinaadiga ühtlaselt kaetud. Kata pealt marinaadi kauss kaanega ja jäta kana külmkappi üleöö marineerima.
  3. Kui sa soovid grillida puidust grillvarrastega siis pane need enne ca 20-30 min vette likku, siis ei põle vardad grillil ära.
  4. Aja kana ribad pigem pikkupidi varda otsa nii küpseb ta vägagi kiirelt ja on otse vardalt mõnus ampsata. Pruunista kergelt mõlemalt poolt grillil, keskmisel kuumusel.
  5. NB! Kanavardad valmivad imekiirelt ka grillpannil pliidil, kui grilliõhtut otseselt plaanis ei ole!
  6. Kõrvale sobib imeliselt hästi tomat fetajuustuga ning kauboikartul, kes kosutavat rooga soovib, lisandid pakuvad alati põnevaid võimalusi!
  7. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.