Kanarind murulaugu-juustukastmega

Kanarind murulaugu-juustukastmega

Kanarind murulaugu-juustukastmega

Kanarind murulaugu-juustukastmega

Täna ei pea sa mõtlema, et mida õhtuks süüa teha, sest meie mõtlesime selle sinu eest välja! Valmista lihtsalt ja kiirelt üks korralik õhtusöök tervele perele. Kanaliha puhul eelista kanarinda koos nahaga, sest kananahk annab lihale palju rohkem mahlasust ning head maitset. Kõige tipuks ehib rooga juustukaste. Kes ei proovi, ei saa teada!

4 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

Pearoog

75 g
2 tk
kanarinda
800 g
väikeseid kartuleid
meresoola
oliiviõli
musta pipart

Juustukaste

200 ml
1 pakk
meresoola
sidrunikoort

Värske salat

100 g
rukolat
25 g
redist
25 g
oliiviõli
sidrunimahla

Valmistamine

  1. Kõigepealt valmista kartulid. Selleks pane kartulid soolaga maitsestatud vette keema.
  2. Samal ajal puhasta kanarind kontidest ja prae pannil kuldseks. Maitsesta kana soola ja pipraga ning pane ahju 180 kraadi juurde järelküpsema umbes 13 minutiks.
  3. Samal ajal kui kana küpseb, valmista juustukaste ja salat.
  4. Juustukastme jaoks kaalu potti koor ja sulatatud juust. Riivi juurde 1 sidrunikoor ja aja keema. Maitsesta saadud kaste meresoolaga.
  5. Värske salati jaoks pese rukola ja nõruta kuivaks. Viiluta redis ja tükelda feta juust. Sega salatikomponendid kokku ja maitsesta oliiviõli ja sidrunimahlaga.
  6. Kui kartulid on pehmeks keenud, siis kurna vesi ja lõika kartulid pooleks. Prae kartuleid samal pannil, kus kana pruunistasid. Lisa pannile ka võid, et saaksid ekstra krõbedad ja kuldsed kartulid. Maitsesta kartuleid meresoolaga.
  7. Kana on valmis siis, kui sisetemperatuur on kõige paksemast kohast vähemalt 65 kraadi. Head isu!

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.