Kanaliha takod

Kanaliha takod

Kanaliha takod

Kiire elutempo juures tahetakse mistahes ajal võimalikult kiiresti ja kergeid toite nautida. Sellisteks tempokateks hommikuteks või ootamatute külaliste saabumise hetkedeks oleks hea, kui lihtne retsept on alati käepärast. Selle retsepti puhul on eriti hea, et see valmib vaid 15-minutiga. Voilà ja valmis!

4 portsjonit
15 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

Takod

4 tk
pehmet väikest tortillat
2 tk
kanakintsu kondita ja nahata
oliiviõli
soola
pipart

Kaste

100 g
tomatipüreed
50 g
hakitud tšillit

Täidis

60 g
viilutatud jalapenot
200 g
viilutatud suvikõrvitsat
3 tk
redist

Valmistamine

  1. Maitsesta kana õli, soola ja pipraga. Prae mõlemalt poolt kuni valmimiseni. Rösti pannil tortillad.
  2. Sega kastme komponendid kokku ja maitsesta tšilliga.
  3. Lõika kana viiludeks ja lao kokku tako.
  4. Kõigepealt pane tako põhjale kaste, siis kanaliha, jalapenod, suvikõrvits ja mõned viilud redist.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.