Suviselt külm kohvijook
4 portsjonit
külma kanget espressot | 130ml |
Alma piima 2,5% | 130ml |
kondentspiima | 1sl |
jääkuubikuid | 1 tass |
laimimahla | 2tl |
melissi | 5 lehte |
Serveerimiseks
Alma vahukoort 35% | 150ml |
fariinsuhkrut | 2tl |
melissi | |
šokolaadipuru |
Valmistamine
Pane blendrisse espresso, Alma piim, kondentspiim, jääkuubikud, laimimahl ja hakitud meliss. Blenderda kuni jäätükid on muutunud väikesteks kristallideks. Seejärel jaga kohvimass nelja tassi vahel ära. Vahusta vahukoor suhkruga ning serveeri kohvi vahustatud vahukoore, melissi lehtede ja šokolaadipuruga. Naudi!
Kristian Neemela, Valio toidublogija
http://kristiankokkab.blogspot.fi/