Grillitud köögiviljad

Grillitud köögiviljad

Grillitud köögiviljad

Grillitud köögiviljad

Suvi ja grill – kaua oodatud grillihooaeg on taas käes. Maitsesta grillitud köögiviljad värske piparmündi tsitruseõliga. Nii lihtne, aga nii hea!

6 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad6 portsjonit

1 tk
kabatšokk
1 peotäis
värsket sparglit
250 g
kirsstomateid
100 g
kikerherneid
200 g
2 tl

piparmündiõli

¾ dl
oliiviõli
½ dl
värsket piparmünti
2 tk
küüslauguküünt
1 tl
sidrunimahla
1 näputäis
soola
musta pipart

Valmistamine

  1. Valmista esmalt piparmündiõli: lisa oliiviõli, piparmünt, küüslauk, sidrunimahl, sool ja pipar kitsasse kõrge servaga nõusse. Püreesta mikseriga.
  2. Pese köögiviljad. Eemalda spargli otsad. Viiluta köögiviljad.
  3. Viiluta Eila grilljuust. Grilli võis kuni see on kuldselt pruun. Vala köögiviljadele õli. Soovi korral puista peale soola ja pipart.
  4. Serveeri grillitud liha, kana või kala lisandina.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.