Puhasta lillkapsas ning tee õisikud pisemateks, suupärasteks tükkideks.
Sulata Alma või, lase sel natuke jahtuda, et lillkapsas võid paremini külge võtaks. Purusta sulavõi sisse 2 küüslaugu küünt ja maitsesta natukese soolaga.
Teise kaussi pane panko ning riivi Forte juust, maitsesta soola ja vähese pipraga. Sega ühtlaseks.
Soojenda ahi 180 kraadini. Valmista ette ahjuplaat küpsetuspaberiga. Nüüd hakka ükshaaval lillkapsaõisikuid või ja kõva juustu segu seest läbi kastma. Justkui paneeriksid õisikuid.
Aseta need plaadile üksteise kõrvale ritta.
Küpseta lillkapsasnäkke ahjus u 20 minutit või seni kuni need on ilusaks kuldseks tõmbunud.
Kuniks snäkid on ahjus, valmista dipikaste. Selleks vala kaussi Alma Kreeka jogurt, maitsesta soola ja pipraga, haki juurde till, murulauk/roheline sibul ning purusta ülejäänud küüslauguküüned. Sega kõik kokku ja naudi soojade snäkkidega!
NB! Kes dipikastet ise teha ei soovi, siis väga hästi sobib ka Alma Eesti DIP! soolakurgi ja küüslauguga!