See on ehe suvesalat – kerge, üdini maitsev ning värsketest komponentidest pakatav. Hiina kapsast kasutades hoia meeles, et seda sektoriteks lõigates säilita kindlasti kapsa jalaosa, sest nii on kapsasektoreid küpsemisel lihtsam ümber pöörata. Kastmeks on kasutatud Alma küüslaugu-ürdi jogurtikastet, mis on eriti mugav ja lihtne viis salatite täiendamiseks.
120 g | Salatilehti |
150 g | Suhkruherneid |
200 g | Kirsstomateid |
3 tk | Soolakurki või hapendatud kurki |
200 g | Rediseid |
1 tk | Kollast tomatit |
150 g | Kikerherneid |
½ tl | Paprikapulbrit |
1 näputäis | Cayenne'i pipart |
1 tk | |
Lisaks | |
---|---|
Oliivõli | |
Laimist pressitud mahla | |
Grillitud kapsasektorid: | |
1 tk | Hiina kapsast |
2 spl | Teriyaki kastet |
2 spl | Sojakastet |
2 spl | Austrikastet |
2 spl | Oliivõli |
Soola, pipart |
Leia rohkem retsepte.