Burks

Burks

Burks

Mõnusalt krõmpsuv ja värskusest pakatav amps! Valmistamine on küll kiire, kuid selle nautimiseks tuleb pisut aega varuda.

1 portsjonit
15 min
00 ratings

Koostisosad1 portsjonit

1 tk
burgerikukkel
1 peotäis
idusid
2 tk
redist
2 tk
oa-peedikotletti
1 tk
väiksemat värsket kurki
1 tk
jääsalati lehte
2 spl
4 viilu

Valmistamine

  1. Soojenda pannil või taldrikul oa-peedi kotletid, aseta neile mõlemale peale 2 viilu Atleet juustu.
  2. Burgeri kuklid rösti rösteris. Aseta röstitud kukli põhja peale 1 oa-peedikotlet juustuga, sinna peale pane jääsalat, rebi sellest väiksemad tükid.
  3. Määri see omakorda kahe spl Alma Eesti DIP! kastmega. Pane teine kotlet juustuga sinna peale, säti peale idud ja kurgiviilud ning pane burgerile mütsike peale (teine pool burgeri kuklist).
  4. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.