Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga

Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga

Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga

Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga

6 portsjonit
45 min
11 rating

Koostisosad6 portsjonit

350 g
Brokkolit
400 g
Herneid
3 tk
Kartulit (väikesemat)
250 g
2 dl
2 tl
Soola
2 viilu
Röstsaia

Valmistamine

  1. Koori kartulid ja lõika kuubikuteks, tükelda brokkoli õisikuteks.
  2. Keeda brokkoli, herned ja kartulid pehmeks, kurna ning püreeri.
  3. Tükelda Kaval Antsu suitsujuust väikesteks tükkideks ning lisa valminud segule, lisa juurde ka Alma kohvikoor ja sool ning püreeri veelkord.
  4. Vajadusel lisa supi vedeldamiseks keeduvedelikku.
  5. Lõika röstsaiaviilud kuubikuteks ja rösti kuival pannil.
  6. Serveeri suppi soojalt saiakuubikutega.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.