Banoffee Alma karamelli pudingu twistiga

Banoffee Alma karamelli pudingu twistiga

Banoffee Alma karamelli pudingu twistiga

Banoffee Alma karamelli pudingu twistiga

Purusta digestive küpsised ja näpi kokku toasooja võiga. Pane 20 cm vormi põhja küpsetuspaber ja vooderda põhi küpsisepuru ja või seguga. Aseta külmkappi. Viiluta banaan ja tükelda pekaanipähklid. Võta külmkapist vorm, lisa selle peale banaan, pekaanipähklid ja nirista peale 1 spl karamellikastet. Pane veelkord külmkappi.

8 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad8 portsjonit

100 g
Digestive küpsiseid (magustamata)
50 g
Alma eesti või 82% 200g
1
banaan
400 ml
50 g
pekaanipähkleid
1 spl
kookoskaramelli
230 g

Valmistamine

  1. Purusta digestive küpsised ja näpi kokku toasooja võiga.
  2. Pane 20 cm vormi põhja küpsetuspaber ja vooderda põhi küpsisepuru ja või seguga.
  3. Aseta külmkappi.
  4. Viiluta banaan ja tükelda pekaanipähklid.
  5. Võta külmkapist vorm, lisa selle peale banaan, pekaanipähklid ja nirista peale 1 spl karamellikastet.
  6. Pane veelkord külmkappi.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.