Ampsupitsa

Ampsupitsa

Ampsupitsa

4 portsjonit
15 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

4 tk
lapi leib kaeraga
8 viilu
salaamit
4 viilu
4 spl
ketšupit
peotäis rukolat

Valmistamine

  1. Pane ahi sooja 160 kraadi peale.
  2. Pane küpsetusplaadi põhjale küpsetuspaber ja aseta sinna 4 viilu lapi leiba.
  3. Pane igaühele neist 1 spl ketšupit ja hõõru mööda lapileiba laiali.
  4. Aseta peale 2 viilu salaamit ja tee Atleet Eesti juustuviil väiksemaks, rebi vaba käega väiksed tükid.
  5. Nüüd supsti ahju!
  6. Ära ahjus kaua hoia, täpselt nii vähe, et juust kergelt pealt sulama hakkab - nii püsib lapi leib hästi mõnusalt pehme ja juustu tekstuur jääb parasjagu.
  7. Kui Sa armastad rukolat siis säti seda serveerimisel veel peale.
  8. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.