Ahjuõunad mandlikrõbediku ja kodujuustu crème brûlée kreemiga

Ahjuõunad mandlikrõbediku ja kodujuustu crème brûlée kreemiga

Ahjuõunad mandlikrõbediku ja kodujuustu crème brûlée kreemiga

Ahjuõunad mandlikrõbediku ja kodujuustu crème brûlée kreemiga

6 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad6 portsjonit

3 tk
õuna

õunatäidis

40 g
40 g
mandlijahu
20 g
kaerahelbeid
15 g
mandlilaaste

Crème brûlée kodujuustukreem

200 g
100 g
3 tl
rafineerimata roosuhkrut

Valmistamine

  1. Pane ahi 200 kraadi juurde eelsoojenema.
  2. Poolita õunad ja uurista südamik seest välja, nii, et jääks seest kausikujuline.
  3. Õuna täidise jaoks sega omavahel või, mandlijahu, karehahelbed ja mandlilaastud.
  4. Pane ahju ja küpseta 25-30 min
  5. Samal ajal kui õunad küpsevad valmista ette kreem. Püreesta saumikseriga kodujuust kreemiks, lisa kreeka jogurt ja suhkur, püreesta veelkord korralikult läbi.
  6. Kui õunad on veidi jahtunud aga veel soojad on nad kõige paremad. Lisa õuntele serveerimisel creme brülee kodujuustu kreemi ja naudi, lihtsaid ja puhtaid maitseid!
  7. Retsepti autor: Marjaana Vaher https://www.marjaanavaher.ee/

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.